Turun Klassikoiden tapahtumakalenteri

Turun Klassikot ry:n ohjelmaa syksylle 2020

Kevät- ja syyskokous 30.10.2020 kello 17 Turun kristillinen opisto

Saadaksemme yhdistystoimintamme ajan tasalle pidämme keväältä rästiin jääneen kevätkokouksen ja näin syksyllä ajankohtaiseksi käyvän syyskokouksen samassa tilaisuudessa, joka pidetään perjantaina, 30.10.2020 kello 17.00 Kokoushotelli Linnasmäen (Turun kristillinen opisto) suuressa auditoriossa, Lustokatu 7, 20380 Turku. Ennen kokousten alkua saamme kuulla klassikkoveli, poliittisen historian emeritusprofessori Timo Soikkasen mielenkiintoisen ja takuuvarmasti hövelin tunnelman matkaansaattavan esitelmän aiheesta "Presidentit, huumori ja huumorin käyttö". Esitelmä alkaa kello 17, jonka ajankohdan jälkeen kokoustilaan ei ole enää pääsyä. Paikalla kannattaa siis olla ajoissa.

Kokoustilan varsin suuri koko takaa korona-aikana tarvittavan mahdollisuuden pitää turvavälit kunnossa. Myös muista turvallisen kokoontumisen edellyttämistä vaatimuksista on huolehdittu. Pysäköintitilaa on runsaasti. Kokouksen yhteydessä on tarjolla kahvia suolapaloineen 6 euron hintaan. Kokousjärjestelyjen turvaamiseksi pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään 25.10.2020 yhdistyksen sihteeri Reetta-Leena Pitkäselle (secretaria@turunklassikotry.com). Ilmoittautua toki voi myös muille hallituksen jäsenille.

Kokouksen yhteydessä on loistava mahdollisuus hankkia mielenkiintoista hyvää kirjallisuutta sekä yhdistyksen hieno logotaulu (20 €/kpl, saatavilla valkoisella tai hopeisella kehyksellä) ja kangasmerkki (10 e/kpl). Kirjoja ja logotuotteita voi hankkia joustavasti muulloinkin ottamalla yhteyttä hallitukseen. Nähdään 30.10.2020!