Turun Klassikoiden tapahtumakalenteri

Turun Klassikot ry:n ohjelmaa keväälle 2021

Kevätkokous 25.3.2021 klo 18.00 etäkokouksena Google Meet -alustalla

Koronavirus ei näytä hevin haluavan luopua uhkaamasta ihmisten terveyttä. Liioin ei virus hellitä otettaan arkielämän kurjistajana. Kaikesta huolimatta meidän kuitenkin on eteenpäin katsominen. Niinpä yhdistyksemmekään ei ole ottanut heittääkseen pyyhettä kehään. Sen sijaan muokkaamme toimintatapojamme vallitsevaa tilannetta vastaaviksi.Turun Klassikot ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina, 25.3.2021 kello 18.00. Vallitsevan koronapandemian vuoksi kokous pidetään väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista covid-19-epidemian leviämisen rajoittamiseksi annetun lain 4 §:n mahdollistamana etäkokouksena, joka toteutetaan Google Meet -alustalla.

Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen viimeistään 22.3.2021 joko sähköpostitse yhdistyksen sihteeri Reetta-Leena Pitkäselle (secretaria@turunklassikotry.com) tai puhelimitse puheenjohtaja Tapio Katajamäelle (040 717 8732). Ilmoittautuneille lähetetään kokousasiakirjat ja kokoukseen liittymiseen tarvittavat ohjeet sähköpostitse tai muulla erikseen sovittavalla tavalla.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 8 §:ssä määrätyt asiat. Lisäksi kokouksessa annetaan selvitys Anna-Liisa ja Heimo Heikkilän stipendirahaston toiminnasta ja omaisuuden hoidosta. Kokouksen yhteydessä ei tällä kertaa ole kokousesitelmää. Harri Raittiin alustus aiheesta ”Juhan Talve ja Viron itsenäisyys” siirtyy pidettäväksi syyskokouksen yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme mahdollisimman suurellla joukolla kevätkokouksessa!

Floran päivän retki 18.5.2021 kello 17.00

Mikäli koronapandemian kuristava ote edes hieman hellittää, pääsemme tapaamaan toisiamme perinteisen Floran päivän retken merkeissä 18.5.2021 kello 17.00. Tuolloin kokoonnumme Ruissalon Kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa keväisen luonnon ihmeisiin meitä opastaa erityisen asiantunteva asiantuntija, puutarhaneuvos Arno Kasvi. Retkelle osallistumaan aikovia pyydetään ilmoittamaan tuosta aikeestaan viimeistään 7.5.2021 sähköpostitse yhdistyksen sihteeri Reetta-Leena Pitkäselle (secretaria@turunklassikotry.com) tai puhelimitse puheenjohtaja Tapio Katajamäelle (040 717 8732). Täsmällisempää tietoa tästä suunnitellusta retkestä lähetetään sähköpostitse kevään edettyä kasveille otollisemmat olosuhteet ojentavaksi.

Muistathan jäsentuotteemme

Ota yhteyttä kehen tahansa hallituksen jäseneen hankkiaksesi itselle tai kanssaklassikolle yhdistyksen hieno logotaulu (20 €/kpl, saatavilla valkoisella tai hopeisella kehyksellä) ja kangasmerkki (10 e/kpl).